Pampas-logo.png

 

 

 

 

Gron_linje.png
aquavilla.jpg
Mat.png

 

 

Vaederstation.png

Pampas husbåtar

Pampas-marke.png Boende på vatten

På Pampas finns ca 45 hushåll i 20 AquaVillor och ett 20-tal husbåtar för permanent boende. Sammanlagt är det nästan hundra personer som bor på marinan vilket gör det till en levande plats hela dygnet, året runt.

Som boende på Pampas kan du bokstavligen doppa tårna i vattnet från uteplatsen. Du bor i en fantastisk miljö med en väl fungerande infrastruktur där du har tillgång till bland annat tvättstuga, boendeparkering och lekplats. 

På fem minuter promenerar du till tunnelbanestation Västra Skogen och det tar dig inte mer än tio minuter till pulsen på Kungsholmen.

I samarbete med Solna kommun var vi först i Sverige med att kunna erbjuda permanent boende på vatten med möjlighet till mantalsskrivning på sin vattenadress. Husbåtarna och AquaVillorna är inritade i stadsplanen och tyvärr har vi för närvarande inte möjlighet att ta emot fler husbåtar på Pampas. Drömmer du om att bo på vattnet så är vårt tips att hålla utkik på hemnet och liknande sidor, husbåtarna säljs oftast genom fastighetsmäklare.

Alla AquaVillor är konstruerade för permanent boende på vatten. AquaVilla AB leder utvecklingen avseende boende på vatten med bl.a. två egna och unika energisparande patent. Läs mer och testa att provbo på aquavilla.se

Öppettider verkstad sommar

Under sommaren har vi begränsad kapacitet på verkstaden.

Mer information

----------------------------------------

Blocketbutik

Nytt och begagnat!

Gå vidare till vår blocketbutik för att se aktuella erbjudanden!.

www.blocket.se/pampas-marina

----------------------------------------

Pampas Marina Västervik

Pampas Marina i Västervik bedriver båtservice och hamnverksamhet.

Du hittar oss här:

www.pampasvastervik.se

Eriksson_marine.jpg       Marinplus-logo.jpg         RibNordicLogga.jpg

 Berotec.png